Vištienos kepenėlės su paprikomis ir obuoliais. Išbandykite!
Roast chicken liver with vegetables on wooden background.

Vištienos kepenėlės tikras skanėstas! Jei vakarienei norėsite sveiko ir mažai kalorijų turinčio patiekalo, tuomet šis troškintos vištienos patiekalas su obuoliais ir paprikomis jus tikrai nustebins. 

REKLAMA

Ingredientai:

Vištienos kepenėlės – 500 gramų;

REKLAMA

Paprika – 200 gramų;

REKLAMA

Obuoliai – 150 gramų;

obuolys

REKLAMA

Svogūnas – 1 vienetas;

svogūnai

REKLAMA

Čiobreliai – 10 gramų;

REKLAMA

Druska, pipirai – pagal skonį;

druska

REKLAMA

Augalinis aliejus – 10 mililitrų.

REKLAMA

Gaminimas:

Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Supjaustykite paprikas juostelėmis. Nuplaukite vištienos kepenėles ir supjaustome mažais gabalėliais. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.

REKLAMA

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepinkite svogūnus. Sudėkite kepenėles, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Kepkite 3–5 minutes. Tuomet sudėkite papriką, obuolius, čiobrelius ir viską išmaišykite.

keptuvė

Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].