Vištienos kepenėlės su paprikomis ir obuoliais. Išbandykite!
Roast chicken liver with vegetables on wooden background.

Vištienos kepenėlės tikras skanėstas! Jei vakarienei norėsite sveiko ir mažai kalorijų turinčio patiekalo, tuomet šis troškintos vištienos patiekalas su obuoliais ir paprikomis jus tikrai nustebins. 

Ingredientai:

Vištienos kepenėlės – 500 gramų;

Paprika – 200 gramų;

Obuoliai – 150 gramų;

obuolys

Svogūnas – 1 vienetas;

svogūnai

Čiobreliai – 10 gramų;

Druska, pipirai – pagal skonį;

druska

Augalinis aliejus – 10 mililitrų.

Gaminimas:

Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Supjaustykite paprikas juostelėmis. Nuplaukite vištienos kepenėles ir supjaustome mažais gabalėliais. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepinkite svogūnus. Sudėkite kepenėles, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Kepkite 3–5 minutes. Tuomet sudėkite papriką, obuolius, čiobrelius ir viską išmaišykite.

keptuvė

Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių. Skanaus!

Nemokamai užsiprenumeruokite ir pirmieji gaukite mūsų naujausius straipsnius bei nuotraukas

👇

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].