Jums reikės:

REKLAMA
  • 350 g vištienos filė

Marinatui:

  • 1 valg. š. augalinio aliejaus
  • 1 valg. š. medaus
  • 1 citrinos sulčių
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (pagal skonį)

Kaip gaminti?

REKLAMA
  1. Sumaišykite visus marinato ingredientus.
  2. Smulkiai supjaustykite vištienos filė, užpilkite marinatą ir išmaišykite.
  3. Valandą palaikykite šaldytuve.
  4. Kepkite įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol visas marinatas išgaruos. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite pastovėti dar 5 minutes.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].