Ar jau esate išbandę šį derinį? Dar ne? Tai pamėginkite! Bus labai skanu.

REKLAMA

Sudėtis:

0,5 kg vištienos krūtinėlės, supjaustytos kubeliais;

REKLAMA

0,5 kg brokolių;

250 g susmulkintų grybų;

REKLAMA

3 šaukštai aliejaus;

druska pagal skonį;

REKLAMA

pipirai pagal skonį;

Padažui:

3 sumaltos skiltelės česnakų;

REKLAMA

1 šaukštas susmulkinto imbiero;

2 šaukšteliai sezamo aliejaus;

REKLAMA

⅓ puodelio sojų padažo;

1 šaukštas rudo cukraus;

REKLAMA

1 puodelis vištienos sultinio;

¼ puodelio miltų.

REKLAMA

Gaminimas:

Įkaitinkite šaukštą aliejaus didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies.

REKLAMA

Sudėkite vištieną, pabarstykite druska ir pipirais. Pakepkite iki švelnios auksinės rudos spalvos. Tada išimkite vištieną iš keptuvės ir atidėkite.

REKLAMA

Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir suberkite grybus.

REKLAMA

Kai grybai pradės minkštėti, sudėkite brokolius ir kepkite, kol bus paruošta.

REKLAMA

Iš keptuvės išimkite paruoštus grybus bei brokolius ir atidėkite.

REKLAMA

Į keptuvę įpilkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite česnakus bei imbierą, kol jie taps kvapnūs. Sudėkite likusius padažo ingredientus ir maišykite iki vientisos masės.

REKLAMA

Sudėkite vištieną ir daržoves atgal į keptuvę, maišykite ir pakepinkite, kol sušils.

REKLAMA

Patiekite su karštais ryžiais arba makaronais.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].