Vištiena yra gaminama labai dažnai. Šį kartą siūlome prisiminti seną receptą, kuris tikrai yra vertas jūsų dėmesio.
REKLAMA
Ingredientai:
- vištiena – 1,5 kg;
- kefyras – 150 ml;
- druska – 1,5 arbatinio šaukštelio;
- česnakai – 3 skiltelės;
- medus – 1 arbatinis šaukštelis;
- sojų padažas – 50 ml;
- pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas.
REKLAMA
Gaminimas:
Vištieną supjaustykite gabaliukais, pasūdykite. Užpilkite kefyru ir uždenkite lėkšte. Mėsa turi marinuotis 40 minučių.
REKLAMA
Tada sudėkite vištieną į keptuvę su aliejumi. Kepkite 4 minutes iš kiekvienos pusės. Tada išspauskite česnakus, uždenkite dangčiu ir dar pakepkite mėsą.
REKLAMA
Tada sudėkite medų, pomidorų pastą ir sojų padažą. Viską gerai išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių po dangčiu, tada apverskite mėsą ir troškinkite dar 5 minutes. Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].