Skanios keptos bulvės su svogūnais ir česnakais pagal „YouTube“ kanalo receptą – jos traškios išorėje ir minkštos viduje.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • Bulvių košės – 600 g (išvirtų ir sutrintų bulvių)
  • Kiaušinio – 1 vnt.
  • Česnakų – 4 skiltelių
  • Svogūnų – 230 g (1 didelio svogūno)
  • Miltų – 1-2 valgomųjų šaukštų
  • Druskos
  • Prieskonių
  • Prieskoninių žolelių
  • Džiūvėsėlių – pagal pageidavimą ir skonį.

Gaminimo eiga:

Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

REKLAMA

Paruoškite bulves, sutrinkite jas į košę, pagardinkite prieskoniais.

REKLAMA

Sudėkite smulkintą česnaką ir pakepintus svogūnus.

Viską gerai išmaišykite ir įmaišykite plaktą kiaušinį bei miltus.

REKLAMA

Turite paruošti vientisą mišinį.

REKLAMA

Miltai sutirštins mišinį.

REKLAMA

Jei neturite miltų, galite naudoti bulvių krakmolą.

REKLAMA

Bulvių mišinį (mišinys neturi būti per tirštas) šaukštu dėkite ant išklotos kepimo popieriumi ir dar pateptos  aliejumi kepimo skardos.

REKLAMA

Pabarstykite džiūvėsėliais.

REKLAMA

Kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 minučių.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].