Tikriausiai neįmanoma rasti žmogaus, kuris nemėgtų skrudintų bulvyčių. Jos yra skanios, paprastos, lengvai paruošiamos ir patiekiamos kaip garnyras, o taip pat ir kaip traškus delikatesas. Mes turime jums vieną puikų patarimą iš „YouTube“ kanalo, kurio pagalba galite pasigaminti geriausias bulvytes pasaulyje – garantuotai traškias ir skanias!

REKLAMA

Jos taip pat gaminamos profesionaliose virtuvėse!

Ir vienas svarbiausias aspektas, kurį turi atitikti geros bulvytės – tai traškus paviršius ir sultingas bulvyčių vidus. Ruošdami, turite tiksliai kepti būtent tiek laiko, kad viduje jos būtų iškepusios, o paviršius liktų traškus.

REKLAMA

Būtent dėl ​​šios priežasties skrudintos bulvytės gali būti sunkiai paruošiamos. Taip pagamintos bulvytės dažnai būna per sausos arba atvirkščiai – per minkštos.

REKLAMA

Štai kodėl šiandien nusprendėme pasidalinti su jumis receptu, kuris leis paruošti traškiausias bulvytes! Paslaptis slypi vienoje mažoje detalėje – įpilant acto, dėl kurio kepant bulvytes, ant bulvių susidaro traški pluta, o vidus neišdžiūsta.

Tai gana paprasta atlikti ir tereikia tik paprastų bulvių, vandens ir acto!

REKLAMA

Norėdami išsikepti tobulas bulvytes, turite suprasti, kad yra tam tikrų gudrybių, kurios palengvina paruošimą. Taigi, sužinokite, kaip paruošti puikias bulvytes su actu!

REKLAMA

1 žingsnis: pirmiausiai pradėkite įprastai, nuvalydami bulves.

2 žingsnis: supjaustykite bulves pailgais pagaliukais ir visus gabalėlius 20 minučių pamerkite į dubenį su šaltu vandeniu (1 litras) ir actu (2 šaukštai). Padėkite į šaldytuvą, geriausiai – 1 valandai, bet minimalus laikas yra 20 minučių.

REKLAMA

3 žingsnis: tada nupilkite vandenį, nusausinkite bulves ant popierinių rankšluosčių arba švaraus, nenaudoto medžiaginio rankšluosčio ir kepkite aliejuje, įkaitintame iki 190 °C.

Kepkite iki auksinės spalvos – rezultatas yra fantastiškai traškios išorėje ir sultingos viduje bulvytės!

REKLAMA

Video medžiaga:

REKLAMA

Dar vienas patarimas – paruoškite bulvytėms skanų naminį kečupą!

REKLAMA

Jums reikės:

  • Pomidorų 1 kg
  • 1 vnt. svogūno
  • 1 skiltelės česnako
  • 2 šaukštų medaus
  • 1 arbatinio šaukštelio malto imbiero
  • 1 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių
  • 2 arbatinių šaukštelių malto cinamono
  • 1 valgomo šaukšto baltojo acto
  • 2 arbatinių šaukštelių cukraus
  • Druskos
  • Pipirų

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustykite svogūną ir pomidorus kubeliais.
  2. Susmulkinkite česnaką. Įdėkite viską į smulkintuvą ir sumalkite iki vientisos masės.
  3. Supilkite turinį į puodą ir virkite ant vidutinės ugnies. Kai mišinys pradės burbuliuoti, suberkite visus kitus ingredientus. Virkite, kol padažo sumažės, ir jis taps šiek tiek tirštesnis.
  4. Atlikta, turite puikų naminį pomidorų padažą! Jį išvirus, galite supilti į sterilizuotus stiklainius, gerai uždaryti ir atidėti vėlesniam laikui.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].