Ingredientai

  • makaronai – 200 g,
  • svogūnai – 1 vnt.,
  • didelė morka – 1 vnt.,
  • kopūstas – 300 g,
  • grietinėlė – 50 ml,
  • vanduo – 400 ml.

Gaminimo eiga

Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite iki auksinės spalvos, tada suberkite stambia tarka tarkuotas morkas.

REKLAMA

Troškinkite uždengę apie 3 minutes. Tada suberkite susmulkintą kopūstą ir troškinkite dar 3 minutes po dangčiu.

Supilkite makaronus, supilkite grietinėlę ir vandenį, troškinkite 10 minučių ant silpnos ugnies.

REKLAMA

Suberkite tarkuotą sūrį, išmaišykite ir po minutės išjunkite. Pridėkite mėgstamų prieskonių pagal skonį.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].