Tikrai niekada nesate gaminę nieko panašaus. Iš paprastų ir prieinamų ingredientų gausis labai skanus ir nestandartinis patiekalas!

REKLAMA

Ingredientai

  • 200 g pomidorų (3 maži vaisiai),
  • 1/2 arb. š. sausų mielių,
  • 300 g miltų,
  • 6 svogūnų laiškai,
  • 220 g sūrio kremo (tokio kaip Filadelfija ar panašaus).

Pomidorus kartu su odele ir sėklomis sutrinkite trintuvu iki tyrės. Į tyrę įpilkite mielių.

REKLAMA

Pomidorus su mielėmis sumaišykite su miltais, užminkykite minkštą tešlą. Palikite po rankšluosčiu 15 minučių.

REKLAMA

Tuo tarpu supjaustykite svogūnų laiškus, suberkite į kreminį sūrį, išmaišykite. Šiek tiek pakilusią tešlą iškočiokite į vieną lapą, aptepkite kreminiu sūriu ir svogūnais.

REKLAMA

Susukite ir supjaustykite porcijomis, lyg gamintumėte cinamonines bandeles. Palikite po rankšluosčiu dar 30 minučių.

REKLAMA

Bandeles troškinkite garuose apie 12 minučių (į puodą su verdančiu vandeniu galite įdėti kiaurasamtį su kepimo popieriumi) ar, jei turite, naudoti specialiai bandelių ruošimui garuose skirtą puodo priedą.

Galiausiai paruoštas bandeles iš abiejų pusių apkepkite su trupučiu augalinio aliejaus, kol jos taps auksinės ir traškios.
Labai neįprastas pomidorų bandelių receptas, tačiau jos labai skanios ir originalios!
Linkime gero skonio ir jums!
REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].