Jums reikės:

REKLAMA
  • 3 svogūnų
  • 6 šaukštų manų kruopų
  • 1 česnako skiltelės
  • 2 kiaušinių
  • 1 šaukštelio druskos
  • Čiobrelių, kalendros ir juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • 200 ml pomidorų sulčių
  • Augalinio aliejaus kepimui

Kaip gaminti?

  1. Sumaišykite susmulkintą svogūną, česnaką, manų kruopas, kiaušinius, druską ir kitus prieskonius.
  2. Palikite 15 minučių pastovėti (manų kruopos turi išbrinkti).
  3. Formuokite kepsnelius, kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
  4. Kepsnelius perkelkite į puodą, supilkite pomidorų sultis ir troškinkite maždaug 7 minutes.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].