Šiandien norime pasidalinti subtilaus skonio kremo receptu. Šį kremą galėsite naudoti kepdami įvairius tortus, pyragus ar pyragėlius. Kol nežinojau šio recepto, nuolat eksperimentuodavau su įvairiais ingredientais, tačiau niekaip nepavykdavo pasiekti pageidaujamo rezultato. Kai išbandžiau šio varškės kremo receptą, supratau, kad nuo šiol naudosiu vien tik jį.

REKLAMA

Be to, svečiai taip pat gana dažnai nori sužinoti šį receptą. Ir tai tikrai nestebina: juk kepiniai tampa tokie gardūs, kad valgant sunku jausti saiką!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 180 g riebaus sviesto
  • 100 g cukraus pudros
  • 350 g šviežios varškės
  • 70 g kondensuoto pieno
  • 2 lašų vanilės ekstrakto (arba pakelio vanilinio cukraus)
  • 1 valg. š. konjako

Kaip gaminti?

REKLAMA

Sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kol suminkštės.

Suplakite sviestą su cukraus pudra. Įberkite vanilinio cukraus (arba įlašinkite vanilės ekstrakto). Sudėkite varškę. Viską gerai išplakite iki vienalytės masės.

REKLAMA

Įdėkite kondensuoto pieno, suplakite. Įpilkite konjako ir toliau plakite.

REKLAMA

Štai ir viskas, kremas paruoštas!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].