Tiesiog tirpsta burnoje!

REKLAMA

Sudėtis:

  • 300 g varškės
  • 150 g sviesto
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus
  • 3 šaukštai cukraus
  • žiupsnelis druskos

Gaminimas:

  1. Varškę išplakite su sviestu, suberkite miltus.
  2. Padalinkite tešlą į 3 dalis. Kiekvieną dalį susukite į lygius stačiakampius.
  3. Sumaišykite cukrų su vaniliniu cukrumi ir pabarstykite pirmąjį stačiakampį.
  4. Ant viršaus paskleiskite antrą stačiakampį ir dar kartą apibarstykite cukrumi.  Tada ant viršaus uždėkite trečiąjį stačiakampį ir pabarstykite cukrumi.
  5. Truputį pakočiokite su kočėlu. Tada su formelėmis išpjaukite norimas figūrėles.
  6. Išdėliokite ant kepimo skardos ir kepkite 180º С temperatūroje 20 minučių.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].