Varškės deserto receptas: tiesiog apsilaižysite pirštus!

Gaivus desertas vasarą ir ne tik!

Sudėtis:

300 g varškės

150 g grietinės

2 šaukštai cukraus

1 šaukštas želatinos

konservuoti persikai

1 bananas

1 kivis

100 ml pieno

Gaminimas:

Į varškę sudėkite grietinę ir cukrų. Išplakite trintuvu.

Nulupkite vaisius ir supjaustykite griežinėliais, o tada per pusę arba į keturias dalis.

Sudėkite želatiną į pieną ir palikite išbrinkti.

Uždėkite želatiną ant ugnies ir pašildykite, kol ištirps, bet nevirkite.

Supilkite želatiną į varškės mišinį ir gerai išmaišykite.

Į pasirinktą indą dėkite vaisių sluoksnį. Užpilkite varškės masės ir vėl dėkite vaisių sluoksnį. Kartokite, kiek reikės.

Paskutinis turėtų būti sluoksnis su varškės mase. Papuoškite šokolado drožlėmis ar lengvu kremu.

Desertą įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui, kas sustingtų.

Skanaus!

Šaltinis