Gaivus desertas vasarą ir ne tik!

Sudėtis:

300 g varškės

150 g grietinės

2 šaukštai cukraus

1 šaukštas želatinos

konservuoti persikai

1 bananas

1 kivis

100 ml pieno

Gaminimas:

Į varškę sudėkite grietinę ir cukrų. Išplakite trintuvu.

Nulupkite vaisius ir supjaustykite griežinėliais, o tada per pusę arba į keturias dalis.

Sudėkite želatiną į pieną ir palikite išbrinkti.

Uždėkite želatiną ant ugnies ir pašildykite, kol ištirps, bet nevirkite.

Supilkite želatiną į varškės mišinį ir gerai išmaišykite.

Į pasirinktą indą dėkite vaisių sluoksnį. Užpilkite varškės masės ir vėl dėkite vaisių sluoksnį. Kartokite, kiek reikės.

Paskutinis turėtų būti sluoksnis su varškės mase. Papuoškite šokolado drožlėmis ar lengvu kremu.

Desertą įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui, kas sustingtų.

Skanaus!

Šaltinis

Nemokamai užsiprenumeruokite ir pirmieji gaukite mūsų naujausius straipsnius bei nuotraukas

👇

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].