Gaivus desertas vasarą ir ne tik!

REKLAMA

Sudėtis:

300 g varškės;

REKLAMA

150 g grietinės;

2 šaukštai cukraus;

REKLAMA

1 šaukštas želatinos;

konservuoti persikai;

REKLAMA

1 bananas;

1 kivis;

REKLAMA

100 ml pieno.

Gaminimas:

Į varškę sudėkite grietinę ir cukrų. Išplakite trintuvu.

REKLAMA

Nulupkite vaisius ir supjaustykite griežinėliais, o tada per pusę arba į keturias dalis.

REKLAMA

Sudėkite želatiną į pieną ir palikite išbrinkti.

REKLAMA

Uždėkite želatiną ant ugnies ir pašildykite, kol ištirps, bet neužvirkite.

REKLAMA

Supilkite želatiną į varškės mišinį ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Į pasirinktą indą sudėkite vaisių sluoksnį. Užpilkite varškės mase ir vėl sudėkite vaisių sluoksnį. Kartokite, kiek reikės.

REKLAMA

Paskutinis turėtų būti sluoksnis su varškės mase. Papuoškite šokolado drožlėmis ar lengvu kremu.

REKLAMA

Desertą įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui, kas sustingtų.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].