Paruošti tokius blynelius bus tikrai labai paprasta, o jų skonis jus maloniai nustebins!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 250 g varškės
  • 1 kiaušinio
  • 3 arb. š. cukraus
  • 3 valg. š. kvietinių miltų
  • Žiupsnelio druskos
  • 200 g braškių (galite naudoti šviežias arba šaldytas)
  • Saulėgrąžų aliejaus (kepimui)

Kaip gaminti?

REKLAMA

Kiaušinį išplakite su cukrumi, kol susidarys šviesios putos.

REKLAMA

Įberkite miltų ir druskos. Įmaišykite į varškę.

REKLAMA

Braškes gerai nuplaukite ir apvoliokite miltuose.

REKLAMA

Iš varškės masės suformuokite varškėčius, į vidų įdėkite braškių. Apvoliokite miltuose.

REKLAMA

Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

REKLAMA

Į varškės masę taip pat galite įdėti vanilinio cukraus, o kvietinius miltus galite pakeisti ryžių miltais. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].