Silkės užtepėlė. Paragaukite ir įsitikinkite, kad jos skonis nuostabus!

Silkės užtepėlė laikoma vienu populiariausių silkės patiekalų. Ją paruošti yra paprasta – jums tiesiog reikia perleisti nuluptą, šiek tiek pasūdytą silkę per mėsmalę ir pridėti kiaušinių, svogūnų ir kitų ingredientų. Per 3 minutes gausite tobulai skanią užtepėlę.

REKLAMA

Iš 2 šiek tiek pasūdytų silkių išimkite kaulus. Skaniai užtepėlei reikės 3 virtų kiaušinių, 2 didelių rūgščių obuolių, 1 svogūno ir duonos, ant kurios tepsite užtepėlę.

REKLAMA

Silkės užtepėlė

Susmulkinkite svogūną ir pakepkite, kol pagels. Likusius ingredientus perleiskite per mėsmalę.

REKLAMA

Į masę sudėkite svogūną ir pagardinkite prieskoniais. Šiame etape galite atlikti eksperimentus: galite pridėti grietinės, majonezo, citrinos sulčių ar susmulkintų žalumynų.

REKLAMA

Silkės užtepėlė

Užkandis paruoštas, belieka tik patiekti! Geriausia šią užtepėlę valgyti su juoda duona, tikrai liksite sužavėti! Skanaus!

REKLAMA

Vaizdo įrašas:

REKLAMA

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].