užkandis

Nuostabaus skonio užkandį galite paruošti vos iš kelių maisto produktų. Svogūnų žiedai ne tik pamalonins skrandį, bet taip pat dailiai atrodys ant stalo. Nustebinkite savo šeimos narius!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Fermentinio sūrio;

3 didesnių svogūnų;

REKLAMA

Kiaušinio;

Miltų ir džiūvėsėlių.

REKLAMA

Kaip gaminti?

Supjaustykite svogūnus žiedais.

REKLAMA

REKLAMA

Supjaustykite sūrį juostelėmis.

REKLAMA

Į tarpą tarp svogūnų žiedų įdėkite sūrio.

REKLAMA

Merkite žiedus į plaktą kiaušinį, apvoliokite miltuose ir džiūvėsėliuose.

REKLAMA

REKLAMA

Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

REKLAMA

Patiekite su mėgstamu padažu.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Svajonių čeburekai: tokie traškūs ir sultingi, kad ranka pati tiesiasi link jų

Svajonių čeburekai: tokie traškūs ir sultingi, kad ranka pati tiesiasi link jų

REKLAMA

Čeburekai daugeliui primena vaikystę, tie, kas nors kartą jų ragavo, niekada nepamirš to skonio. Jie parduodami beveik ant kiekvieno kampo, tačiau daugelis žmonių nenori jų pirkti, nes nerimauja dėl savo sveikatos.

Neatimkite iš savęs šio patiekalo! Šiandien norime pasidalinti su jumis puikiu naminių čeburekų receptu. Jie gaunasi labai skanūs, o paruošimas užima labai mažai laiko.

REKLAMA

Jums reikės:

  • Jautienos 300 g
  • Kiaulienos 300 g
  • Svogūnų 2 vnt.
  • Kvietinių miltų 4 stiklinių
  • Gazuoto vandens 250 g
  • Saulėgrąžų aliejaus
  • Druskos pagal skonį
  • Juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimas:

Mėsą ir svogūnus sumalkite per mėsmalę. Druska ir pipirais pagardinkite maltą mėsą, gerai sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą, kol paruošite tešlą.

čeburekai

REKLAMA

Supilkite miltus į dubenį, įpilkite mineralinio vandens ir druskos. Gerai minkykite tešlą, kol ji bus minkšta ir elastinga.

REKLAMA

Tešlą iškočiokite į dešrą ir supjaustykite į 15 vienodų gabalėlių.

čeburekai

REKLAMA

Tešlos gabaliukus iškočiokite į plonus, 20 cm skersmens apskritimus.

Išimkite maltą mėsą iš šaldytuvo. Padėkite ją kiekvieno tešlos apskritimo centre. Užspauskite tešlos kraštus, pirštais spausdami aplink įdarą.

REKLAMA

Paimkite šakutę ir užspaudykite ja kraštą.

REKLAMA

čeburekai

Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite čeburekus į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol čeburekai įgaus auksinę spalvą.

Sveikiname, švelniausi čeburekai su mėsa yra paruošti. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].