Įsivaizduokite, kad picos ruošimui jums reikia tik 5 minučių! Ir visa tai be tešlos minkymų ar laukimo laiko. Negalite patikėti? Na, veltui!

REKLAMA

Ingredientai

  • nepjaustytas batonas – 1 vnt.
  • sviestas – 100 g
  • dešra – 200 g
  • pomidorai – 2 vnt.
  • druska – 1 šaukštelis
  • žalumynai – pagal skonį
  • čederio sūris – 150 g

Išilgai perpjaukite batoną. Šiek tiek suspauskite vidurį, o po to visą paviršių ištepkite plonu sviesto sluoksniu.

REKLAMA

Atskirai supjaustykite dešrą, pomidorus ir petražoles ar kitus žalumynus. Išplakite 4 kiaušinius, sumaišykite su žolelėmis, pasūdykite ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Ant batono uždėkite dešrą, ant viršaus užpilkite kiaušinį su žolelėmis.

REKLAMA

Uždėkite sluoksnį pomidorų, o po to – tarkuotą sūrį. Metas kepti. Įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180°C temperatūros ir kepkite 15–20 minučių.

REKLAMA

Viskas, paruošta! Galima pjaustyti ir patiekti. Papildoma nauda naminių picų mėgėjams yra ta, kad galite be galo eksperimentuoti su įdarais. Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].