Vietoj dešros galite naudoti kitus ingredientus: šis užkandis kas kartą nudžiugins vis kitokiu skoniu!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 200 ml kefyro
  • 1 arb. š. druskos
  • 1 arb. š. cukraus
  • 1 arb. š. sodos
  • 1 kiaušinio
  • 1 valg. š konjako
  • Ryšelio svogūnų laiškų ir petražolių
  • 100 g dešros
  • Augalinio aliejaus

Kaip gaminti?

REKLAMA

Į kefyrą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, cukraus ir sodos. Įpilkite konjako ir išmaišykite.

Dalimis suberkite miltus ir išminkykite tešlą.

REKLAMA

Suberkite susmulkintus žalumynus ir tarkuotą dešrą.

Išmaišykite ir supilkite į konditerinį maišelį.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir išspauskite nedidelį kiekį tešlos.

REKLAMA

Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].