Vietoj dešros galite naudoti kitus ingredientus: šis užkandis kas kartą nudžiugins vis kitokiu skoniu!
REKLAMA
Jums reikės:
- 200 ml kefyro
- 1 arb. š. druskos
- 1 arb. š. cukraus
- 1 arb. š. sodos
- 1 kiaušinio
- 1 valg. š konjako
- Ryšelio svogūnų laiškų ir petražolių
- 100 g dešros
- Augalinio aliejaus
Kaip gaminti?
REKLAMA
Į kefyrą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, cukraus ir sodos. Įpilkite konjako ir išmaišykite.
Dalimis suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
REKLAMA
Suberkite susmulkintus žalumynus ir tarkuotą dešrą.
Išmaišykite ir supilkite į konditerinį maišelį.
REKLAMA
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir išspauskite nedidelį kiekį tešlos.
REKLAMA
Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].