Jums reikės:

  • 450 g miltų
  • 200 ml vandens
  • 5 šaukštų majonezo
  • 3 šaukštų cukraus
  • Žiupsnelio druskos
  • 1/2 šaukštelio sodos

Kaip gaminti?

  1. Sumaišykite sodą ir majonezą, užpilkite verdančiu vandeniu ir greitai išmaišykite.
  2. Suberkite cukrų ir druską, išmaišykite iki vientisos masės.
  3. Suberkite dalį išsijotų miltų ir užminkykite elastingą tešlą.
  4. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.
  5. Tešlą padalinkite į 8 dalis, iškočiokite. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
  6. Patiekite su mėgstamu padažu.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].