Jums reikės:

REKLAMA
  • 6 nedidelių lavašų
  • 50 g sviesto
  • Druskos (pagal skonį)
  • Mėgstamų prieskonių
  • 1 svogūno
  • 200 g varškės sūrio
  • 300 g šviežių pievagrybių

Kaip gaminti?

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir grybus, pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iki auksinės spalvos. Pasūdykite, įberkite prieskonių, išmaišykite  ir atvėsinkite. Suberkite smulkintą sūrį ir išmaišykite.
  2. Ant lavašų paskirstykite įdarą, susukite į ritinius, supjaustykite maždaug 10 cm gabalėliais ir sudėkite ant kepimo skardos.
  3. Aptepkite sviestu.
  4. Kepkite 200°C temperatūroje  15 minučių.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].