Fantastiška idėja lengviems ir greitiems kopūstų su malta mėsa pietums!

REKLAMA

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • maltos mėsos – 400 g
  • druskos – 10 g
  • muskato riešuto – 5 g
  • juodųjų pipirų – 5 g
  • raudonėlio – 5 g
  • česnako miltelių – 5 g
  • saldžiųjų paprikų miltelių- 5 g
  • svogūno – 1 vnt.
  • kopūsto – 1 vnt.
  • natūralaus jogurto – 150 g
  • pomidorų pastos – 20 g
  • petražolių – 5 g
  • svogūnų laiškų – 5 g
  • kepimo formos, kurios dydis 35 cm x 40 cm

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Kopūstą supjaustykite griežinėliais.

REKLAMA

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jos išdėliokite kopūstų griežinėlius.

REKLAMA

Dabar paruoškite visus ingredientus, kurie reikalingi maltos mėsos įdarui.

Faršą sumaišykite su smulkiai supjaustytais svogūnais, pagardinkite druska ir prieskoniais.

REKLAMA

Kruopščiai sumaišykite ir uždėkite paruošto mėsos įdaro ant kiekvieno kopūstų gabalo.

REKLAMA

Dar galite pagardinti mėgstamais prieskoniais.

REKLAMA

Dubenyje sumaišykite jogurtą, pomidorų pastą, svogūnų laiškus ir petražoles.

REKLAMA

Sumaišykite ir paskleiskite ant maltos mėsos.

REKLAMA

Kepkite 180°C temperatūroje apie 45 minutes.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].