Sultinga ir švelni vištiena. Pagal šį receptą gaminsite dažnai!

Vištiena tikriausiai yra dažniausiai gaminamas patiekalas. Išbandykite šį patiekalą, jis tikrai jums labai patiks.

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA
  • Vištienos mėsa (krūtinėlės arba šlaunelių) – 800 g
  • Svogūnai – 2 vnt.
  • Česnakai – 5 skiltelės
  • Pomidorų sultys – 1 l
  • Prieskonių mišiniai – pagal skonį.

Gaminimas:

Supjaustykite svogūnus ir česnakus. Alyvuogių aliejuje pirmiausia pakepinkite svogūnus, kol apskrus, tada sudėkite česnakus.

REKLAMA

Vištienos filė lengvai išmuškite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę. Apkepkite mėsą, kol pusiau iškeps, retkarčiais pamaišydami. Įberkite prieskonių pagal skonį.

Tada supilkite pomidorų sultis, kad vištiena jomis visiškai pasidengtų. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite, kol vištiena bus iškepusi. Skanaus.

REKLAMA

vištiena

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].