Traškūs žagarėliai iš kefyro tešlos: išmėginkite!

Taip skanu, kad negalėsite atsispirti!

Sudėtis:

0,5 l kefyro

2 kiaušiniai

4 šaukštai cukraus

3-4 šaukštai aliejaus

0,5 šaukštelio druskos

0,5 šaukštelio sodos

5-6 puodeliai miltų

vanilinio cukraus ar cinamono (nebūtina)

Gaminimas:

Užminkykite tešlą (kad neliptų prie rankų), uždenkite ir palikite 20 minučių.

Ant stalo pabarstykite miltų, iškočiokite ne plonesnį kaip 1 centimetro stačiakampio sluoksnį.

Supjaustykite į mažus stačiakampius.

Išpjaukite skylę viduryje ir vieną stačiakampio galą perkiškite per angą.

Kepkite iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.

Skanaus!

Šaltinis