Vafliai yra vienas skaniausių desertų. Ar žinojote, kad galite juos išsikepti keptuvėje? Jums net nereikia pirkti vaflinės!
REKLAMA
Ingredientai:
- cukrus – 120 g
- sviestas – 120 g
- kiaušiniai – 3 vnt.
- vanilinas -žiupsnelis
- miltai – 150 g
- druska – žiupsnelis
- kondensuotas pienas arba rududu – 250 g
- bet kokie riešutai – pagal skonį.
REKLAMA
Gaminimas:
Plakite kiaušinius mikseriu su druska, cukrumi ir vanile iki purios masės. Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite, supilkite į kiaušinių masę ir dar kartą plakite. Sudėkite miltus ir maišykite iki vientisos masės.
REKLAMA
Kepkite vaflius įkaitintoje keptuvėje, įdėkite šaukštą tešlos ir paskirstykite po keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių, iki auksinės rudos spalvos. Karštą blyną susukite į vamzdelį. Atvėsusius blynus-vaflius pripildykite kondensuotu pienu ar rududu ir riešutais. Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].