Traškios lazdelės per 10 minučių. Svarbiausias ingredientas - kefyras

Traškios lazdelės bus puikus užkandis bet kokia proga. Galite jų pasigaminti, jei darote vakarėlį, tačiau jos taip pat tiks ir žiūrint filmą su savo mylimuoju.

REKLAMA

Ingredientai:

  • kefyras – 1 stiklinė
  • kiaušiniai – 2 vnt.
  • miltai – 450 g
  • soda – 1 arbatinis šaukštelis
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis
  • sūris – 100 g
  • svogūno laiškai – 60 g.

REKLAMA

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite kefyrą, druską, kiaušinius, tarkuotą sūrį, susmulkintus svogūno laiškus ir miltus. Tada minkome tešlą.

REKLAMA

Iškočiokite tešlą ant miltais apibarstyto stalo ir supjaustykite maždaug centimetro storio juostelėmis. Apkepkite juosteles įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių jos bus auksinės rudos spalvos.

Sudėkite iškeptas lazdeles ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Patiekite su įvairiais padažais.

REKLAMA

lazdelės

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].