Šį skanių vištienos kepenėlių receptą pagal „YouTube“ kanalą tikrai verta išbandyti! Jos yra labai subtilaus skonio ir labai gardžios, todėl jas valgys net tie, kurie kepenėlių tiesiog nemėgsta.

REKLAMA

Jums reikės:

  • Vištienos kepenėlių
  • Paprastų miltų apvoliojimui
  • 1 didelio žalio obuolio
  • 3 didelių svogūnų
  • Augalinio aliejaus
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • Ciberžolės ir paprikų miltelių pagal skonį

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Pirmiausia nuplaukite kepenėles, jei reikia, nuimkite netinkamas mėsos vietas ir tada kiekvieną gabalėlį apvoliokite paprastuose miltuose.

REKLAMA

Supjaustykite žalią obuolį, išimkite šerdį ir supjaustykite plonais griežinėliais.

REKLAMA

Į keptuvę supilkite aliejų ir apkepkite kepenėles iš abiejų pusių apie 1 minutę.

REKLAMA

Tada pasūdykite, pagardinkite prieskoniais, šiek tiek apkepkite, o tada viską sudėkite į lėkštę.

Dabar į keptuvę įdėkite obuolius, apkepkite iš abiejų pusių, tada sudėkite į lėkštę.

REKLAMA

Tada pakepinkite svogūną, kurį prieš tai supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Po to pasūdykite, pabarstykite ciberžole, paprikos milteliais ir viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Taip paruoštus ingredientus pradėkite dėti į kepimo indą.

Ant dugno sudėkite obuolius, tada apkeptas kepenėles, o po to – svogūnų sluoksnį. Ir vėl pakartokite sluoksniavimo procedūrą.

REKLAMA

Taip paruoštą kepimo indą įdėkite į iki 200°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.

REKLAMA

Viskas baigta! Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].