Paprasti ir greiti pietūs. Bulvės, malta mėsa ir sūris. Trigubas derinys pagal „YouTube“ receptą, kuris jums tikrai patiks!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1,5 kg bulvių
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 3 valgomų šaukštų aliejaus
  • 1 vnt. svogūno
  • 400 g maltos jautienos
  • 2 skiltelių česnako
  • Petražolių pagal skonį
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1/2 arbatinio šaukštelio čili pipirų
  • 200 g čederio sūrio
  • 8 vnt. vyšninių pomidorų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Bulves nuskuskite, sutarkuokite su tarka arba aštriu peiliu supjaustykite plonomis riekelėmis.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir įpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.

REKLAMA

Paruoškite kepimo indą, dugną patepkite aliejumi.

Didesniame dubenyje sumaišykite faršą, smulkiai supjaustytą svogūną, smulkintą česnaką, susmulkintas petražoles.

REKLAMA

Įberkite druskos, pagardinkite prieskoniais, įberkite čili pipirų ir viską kruopščiai išmaišykite.

REKLAMA

Ant kepimo formos dugno uždėkite sluoksnį bulvių, po to maltos mėsos ir vėl bulvių.

Įdėkite kepti į įkaitintą orkaitę.

REKLAMA

Kepkite 230 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.

REKLAMA

Tada ant bulvių viršaus užberkite petražoles, tarkuotą sūrį, supjaustytus pomidorus ir vėl įdėkite į orkaitę.

REKLAMA

Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Video receptas:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].