Ingredientai:

REKLAMA

Pienas – 100 ml

Vanilės skonio pudingo milteliai – 3 pakeliai

REKLAMA

Cukrus – 150 g

Vanilės esencija – 1 valgomasis šaukštelis

REKLAMA

Pieno milteliai – 80 g

Baltasis šokoladas – 200 g

REKLAMA

Sviestas – 250 g

Sausainiai – 500 g

REKLAMA

Grietinėlė plakimui – 200 ml

Užtruksite vos 20 minučių!

REKLAMA

Kaip gaminti?

Dubenyje sumaišykite cukrų, pudingo miltelius ir 100 ml pieno.

REKLAMA

Kaitinkite ant silpnos liepsnos, kol užvirs.

REKLAMA

Suberkite pudingo miltelius, įdėkite vanilės esencijos.

REKLAMA

Uždenkite maistine plėvele ir leiskite atvėsti.

REKLAMA

Ant pasirinkto indo dugno sluoksniuokite sausainius ir atvėsusį pudingą.

REKLAMA

Lydytą sviestą plakite su pieno milteliais ir tirpintu baltu šokoladu.

REKLAMA

Grietinėlę plakite atskirai, o tuomet supilkite į bendrą mišinį.

REKLAMA

Gautą masę sluoksniuokite ant pudingo kremo, sudėkite antrąjį sausainių sluoksnį.

REKLAMA

Leiskite atvėsti ir patiekite.

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].