Toks užkandis neliks nepastebėtas ant jūsų stalo. Svečiai jį suvalgys per porą minučių! Išvaizda ir nuostabus skonis jus tikrai nustebins!

REKLAMA

Jums reikalingi produktai:

  • Keturi kiaušiniai;
  • Aštuoni silkės gabalėliai (paimkite lengvai pasūdytą);
  • Vienas burokėlis;
  • Pusė svogūno;
  • 100 ml geriamojo vandens;
  • Du valgomi šaukštai 6% obuolių acto;
  • Vienas valgomas šaukštas cukraus;
  • Trys nubraukti šaukštai majonezo;
  • Petražolių papuošimui.

Kaip pradėti gaminti:

REKLAMA

Išvirkite burokėlius ir kiaušinius.

Kol jie verda, smulkiai supjaustykite pusę svogūno ir suberkite į dubenį. Supilkite actą, vandenį ir cukrų. Išmaišykite ir palikite 20 minučių.

REKLAMA

Stambiai sutarkuokite virtus burokėlius.

Virtus kiaušinius perpjaukite pusiau ir dėkite į lėkštę.

REKLAMA

Išimkite trynius ir juos sutrinkite šakute.

Trynius sumaišykite su burokėliais, marinuotais svogūnais ir majonezu.

REKLAMA

Užpildykite kiaušinių puseles įdaru.

Ant viršaus uždėkite po silkės gabalėlį ir papuoškite žolelėmis.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].