Tinginių lazanija. Paruošite daug greičiau, o skonis bus dar geresnis!

Tinginių lazanija yra gera alternatyva, kai norisi šio patiekalo, bet nesinori gaišti daugybės laiko virtuvėje. Jūs i jūsų šeima tikrai ją įvertinsite!

REKLAMA

Jums reikės:

lavašai

REKLAMA

lavašai

malta mėsa – 500 gr.

REKLAMA

malta mėsa

2 svogūnai

REKLAMA

svogūnai

500 gr. grybų

REKLAMA

pievagrybiai

sūris

REKLAMA

sūris

pienas – 1 stiklinė

REKLAMA

pienas

1 valgomasis šaukštas miltų

REKLAMA

miltai

Gaminimas:

REKLAMA

Pakepkite pievagrybius su svogūnais, suberkite maltą mėsą, druską ir pipirus. Pradėkite sluoksniuoti: lavašas, įdaras, lavašas, įdaras. Sluoksniuokite kol baigsis produktai, viršutinis sluoksnis turi būti lavašas.

Tinginių lazanija

REKLAMA

Pieno padažui: Į stiklinę pieno įmaišykite šaukštą miltų, žiupsnelį druskos ir užvirkite. Padažas turėtų sutirštėti. Apliekite padažu lazaniją, pabarstykite sūriu ir dėkite į orkaitę, įkaitinta iki 180 C ir kepkite 30–40 minučių. Kol ji taps auksinė.

Tinginių lazanija

Ši tinginių lazanija ypač geras pasirinkimas darbo dieną, kai vakarienę reikia paruošti greitai.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].