Iš karto pamilsite šį receptą!
REKLAMA
Reikės:
pita duonelės;
REKLAMA
300 g maltos mėsos;
pomidoro;
REKLAMA
0,5 puodelio pieno;
1 šaukšto miltų;
REKLAMA
druskos;
sūrio;
REKLAMA
svogūno;
žalumynų.
REKLAMA
Gaminimas:
Šiek tiek suminkykite mėsą ir pakepkite apie 3-4 minutes.
REKLAMA
Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pomidorą, įberkite druskos, pridėkite pjaustytų šviežių žalumynų.
REKLAMA
Padažui sumaišykite 1 šaukštą miltų su pienu, įberkite druskos ir užvirkite. Vis pamaišykite.
REKLAMA
Į aliejumi pateptą formą dėkite sluoksnius: pita duonelę, maltą mėsą, pita duonelę, maltą mėsą, pita duonelę.
REKLAMA
Ant viršaus užpilkite pieno padažo.
REKLAMA
Praeikite palei formos sieneles peiliu, kad padažas „apsuptų“ lazaniją, ir apibarstykite viršų tarkuotu sūriu.
REKLAMA
Kepkite 180°C temperatūroje 30 – 40 minučių, kol paruduos.
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].