Puikus receptas su žiediniais kopūstais – nereikia kepti ar tris kartus apvirti. Šią puikią vakarienę greitai pasigaminsite patys. Šį patiekalą gaminkite visada, kai tik turėsite žiedinių kopūstų.
REKLAMA
Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
REKLAMA
- Žiedinio kopūsto – ½ galvos
- Kiaušinių – 2 vnt.
- Paprastų miltų – 50 g
- Petražolių – 1 ryšulėlio
- Juodųjų pipirų – ½ šaukštelio
- Druskos – 1 arbatinio šaukštelio
- Kepimo aliejaus – 2 šaukštų
Gaminimo eiga:
Paruoškite žiedinį kopūstą ir nuimkite lapus.
REKLAMA
Sutarkuokite žiedinį kopūstus.
REKLAMA
REKLAMA
Supjaustykite petražoles.
REKLAMA
Į sutarkuotus kopūstus įberkite petražoles, sudėkite kiaušinius, druską, juoduosius pipirus.
REKLAMA
Galiausiai suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
REKLAMA
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi.
REKLAMA
Paskirstykite paruoštą mišinį ant keptuvės.
REKLAMA
Kepkite ant vidutinės ugnies, uždengę dangčiu, apie 7 minutes.
REKLAMA
Apverskite, kepkite dar 7 minutes.
REKLAMA
Linkime gero skonio!
REKLAMA
Vaizdo medžiaga:
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].