Puikus receptas su žiediniais kopūstais – nereikia kepti ar tris kartus apvirti.  Šią puikią vakarienę greitai pasigaminsite patys. Šį patiekalą gaminkite visada, kai tik turėsite žiedinių kopūstų.

REKLAMA

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

REKLAMA
  • Žiedinio kopūsto – ½ galvos
  • Kiaušinių – 2 vnt.
  • Paprastų miltų – 50 g
  • Petražolių – 1 ryšulėlio
  • Juodųjų pipirų – ½ šaukštelio
  • Druskos – 1 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo aliejaus – 2 šaukštų

Gaminimo eiga:

Paruoškite žiedinį kopūstą ir nuimkite lapus.

REKLAMA

Sutarkuokite žiedinį kopūstus.

REKLAMA

REKLAMA

Supjaustykite petražoles.

REKLAMA

Į sutarkuotus kopūstus įberkite petražoles, sudėkite kiaušinius, druską, juoduosius pipirus.

REKLAMA

Galiausiai suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi.

REKLAMA

Paskirstykite paruoštą mišinį ant keptuvės.

REKLAMA

Kepkite ant vidutinės ugnies, uždengę  dangčiu, apie 7 minutes.

REKLAMA

Apverskite, kepkite dar 7 minutes.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].