Aš labai pamėgau šį receptą iš „YouTube“ kanalo, ir dažnai gaminu pagal jį savo namuose. Šią savaitę šiuos bulvių ir maltos mėsos blynus gaminu jau trečią kartą, ir tikrai dar ne paskutinį.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 3-4 bulvių
  • 2 raudonųjų svogūnų
  • 150 g maltos paukštienos
  • 1 šaukšto paprastų miltų
  • 1 kiaušinio
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Taip pat:

  • Grietinės
  • Krapų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Sutarkuokite bulves ir raudonuosius svogūnus, sulčių perteklių nusunkite.

REKLAMA

Sudėkite į sietelį, pasūdykite ir išspauskite likusias susidariusias sultis.

REKLAMA

Bulves perkelkite į dubenį.

REKLAMA

Įdėkite maltos mėsos, kiaušinį ir gerai sumaišykite.

REKLAMA

Taip pat įberkite miltų, pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais.

REKLAMA

Keptuvėje ištirpinkite šiek tiek sviesto, ir iš masės padarykite ir kepkite atskirus blynus.

REKLAMA

Kepkite iš kiekvienos pusės po 5 minutes arba tol, kol paviršius bus auksinės spalvos.

REKLAMA

Patiekite su grietine ir krapais.

REKLAMA

Blynai yra labai sultingi ir skanūs.

Linkime gero apetito!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].