Svogūnų žiedai tešloje. Gardus ir greitas vakarėlio užkandis

Svogūnų žiedai dažnai būna greitojo maisto restoranuose. Tačiau jie yra neatsiejama vakarėlių dalis, todėl pabandykite juos išsikepti patys!

REKLAMA

Jums reikės:

  • Svogūnai 2 dideli
  • Miltai 3/4 puodelio
  • Alus 1/2 puodelio
  • Kiaušinis 1 vnt
  • Druska, pipirai
  • Kepimo aliejus

Gaminimas:

REKLAMA

Pirmiausia gaminame tešlą. Įmuškite kiaušinį ir suberkite į jį miltus, alų ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais. Maždaug 0,5 cm storio.

Išardoykite supjaustytus žiedus ir po vieną apvoliokite tešloje ir dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių iki aukso rudos spalvos.

REKLAMA

Kai svogūnų žiedai iškepa, dėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad jis sugertų riebalų perteklių. Patiekite su padažu. Galite nusipirkti parduotuvėje, bet galite tai padaryti patys.

Svogūnų žiedai

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].