Lengviausias receptas!

REKLAMA

Sočią sriubą galima paruošti ir be mėsos, tik reikia apgalvotai naudoti turimus ingredientus. Pagal šį naująjį receptą su svogūnų pagalba galite išvirti skanią ir tirštą sriubą. Tuo pačiu metu sriuba neturės specifinio savo skonio, bet bus labai maistinga.

REKLAMA

Sudedamosios dalys: 2 porų stiebai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, 1 bulvė, 1 morka, šaukštas miltų, 6 stiklinės vandens ir stiklinė sultinio, druska, juodieji pipirai, citrinos sultys, sviestas, malti raudonieji pipirai.

Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pirmiausia pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Po 5 minučių sudėkite kubeliais supjaustytas morkas ir bulves.

REKLAMA

Po 4 minučių į keptuvę suberkite susmulkintus porus. Uždenkite ir palikite dar 4 minutes apkepti.

REKLAMA

Tada į keptuvę įpilkite vandens ir sultinio. Įberkite miltų, kad sriuba taptų tirštesnė. Palikite ant viryklės kol užvirs. Uždenkite dangčiu ir virkite sriubą ant mažos ugnies, kol sriuba bus paruošta (tai užtruks apie 15 minučių).

REKLAMA

Receptas vaizdo įraše:

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].