Svogūnų salotos. Valgykite jas vienas arba su kitais patiekalais!

Svogūnų salotos gali būti patiekiamos vienos, kaip pikantiškas užkandis. Tačiau jos taip pat tinka kartu su marinuotais grybais ar silke.

REKLAMA

Svogūnai visada yra naudingi kūnui, ypač jei jie nėra termiškai apdoroti. Daugelį nuo jų sustabdo kvapas, kurį įveikti gali būti gana sunku.

SVOGŪNŲ SALOTOS

Tai atrodys juokinga, tačiau salotos yra paruošiamos vos iš trijų ingredientų, kurie visada yra po ranka.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 svogūnas (ar daugiau)
  • actas ir druska pagal skonį
  • augalinis aliejus pagal skonį

Gaminimas:

REKLAMA

Supjaustykite svogūnus plonais žiedas ir pusžiedžiais ir palikite vandenyje, įpilkite šiek tiek acto, kad marinatas pasidarytų šiek tiek rūgštus. Paskaninkite druska pagal skonį, Svogūnai turėtų būti tik vos apsemti. Palaukus 5-10 minučių, marinatą galima nusausinti. Svogūną palikite inde arba perkelkite į patogesnį. Salotos paruoštos, tik nepamirškite jų pagardinti aliejumi.

Svogūnų salotos

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].