Patogūs svogūnų kubelių paruoštukai, kad nereikėtų kaskart jų ruošti.

REKLAMA

Kiekvieną kartą pjaustyti svogūnus salotoms ar kepimui yra labai varginantis darbas, o kvapas ilgai išlieka. Šią problemą galima išspręsti paprastai: iš anksto pasigaminkite patogius svogūnų laiškų kubelius ir jums nereikės jų ruošti. Tada juos tiesiog išimkite ir naudokite pagal poreikį.

REKLAMA

Reikia 80 g svogūnų laiškų (kiekis nurodytas tik kaip pavyzdys, rekomenduojame naudoti daugiau svogūnų ir proporcingai daugiau kitų ingredientų), 80 g petražolių, 40 g lydyto sviesto, druskos ir pipirų pagal skonį.

Suberkite svogūnus ir petražoles, ir sudėkite į trintuvą. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir įpilkite ištirpinto sviesto. Viską sutrinkite iki vientisos masės.

REKLAMA

Sudėkite mišinį į ledų formeles ir padėkite į šaldiklį. Palikite šaldiklyje, kol svogūnai užšals ir bus paruošti.

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

REKLAMA

Jei norite, į svogūnų masę galite įdėti česnakų ir įvairių prieskoninių žolelių, kad skonis būtų įvairesnis.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].