Svogūnų blyneliai bus puikus užkandis kiekvienam, bet jie taip pat puikiai tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei. Išbandykite!
REKLAMA
Ingredientai:
- svogūnai – 4 vnt.
- miltai – 250 g
- kiaušiniai – 2 vnt.
- druska, pipirai, prieskoniai – pagal skonį.
REKLAMA
Gaminimas:
Svogūnus sutarkuokite. Į jų masę įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Viską išmaišykite. Blynelius šaukštu paskleiskite keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su padažu.
REKLAMA
Skanaus.
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].