Šis kremas, nors ir sviestinis, nėra toks riebus kaip kiti sviesto pagrindu gaminami kremai. Išbandykite!

REKLAMA

Sudėtis:

250 g sviesto (kambario temperatūros)

REKLAMA

200 g cukraus pudros

100 ml pieno

REKLAMA

1 pakelis vanilinio cukraus

Gaminimas:

Užvirkite pieną ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Pridėkite visus komponentus.

REKLAMA

Plakite maišytuvu, kol masė taps vienalytė, perlamutrinė. Apie 3–5 minutes. Geriausi – mažiausiu greičiu.

REKLAMA

Kremas išeina sodrus, švelnus, lengvo vanilės aromato. Galite juo tepti pyragus ar tortus.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].