Šis kremas, nors ir sviestinis, nėra toks riebus kaip kiti sviesto pagrindu gaminami kremai. Išbandykite!
REKLAMA
Sudėtis:
250 g sviesto (kambario temperatūros)
REKLAMA
200 g cukraus pudros
100 ml pieno
REKLAMA
1 pakelis vanilinio cukraus
Gaminimas:
Užvirkite pieną ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Pridėkite visus komponentus.
REKLAMA
Plakite maišytuvu, kol masė taps vienalytė, perlamutrinė. Apie 3–5 minutes. Geriausi – mažiausiu greičiu.
REKLAMA
Kremas išeina sodrus, švelnus, lengvo vanilės aromato. Galite juo tepti pyragus ar tortus.
REKLAMA
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].