Ingredientai:

REKLAMA
  • Avižiniai dribsniai – 350 gramų
  • Obuoliai – 2 vienetai
  • kefyras – 300 ml
  • Razinos – 2 šaukštai
  • Medus – 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas pagal skonį

Gaminimas:

  1. Sumaišykite avižinius dribsnius su kefyru.
  2. Palikite masę pusvalandžiui, tada suberkite tarkuotus obuolius, razinas, cinamoną ir medų.
  3. Suformuokite plokščius pyragaičius ir drėgnomis rankomis juos sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  4. Kepkite 200 C temperatūroje 20-30 minučių.
REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].