Suvyniokite mėsą į cukinijas. Vasariškas patiekalas!

Įprasta cukinijas tiesiog greitai kepti kaip paprastą užkandį, tačiau jas galite gaminti dar įdomiau! Pabandykite į jas suvynioti maltą mėsą – tai pasakiškas patiekalas! Šie suktinukai pagaminami labai greitai.

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA
  • 2 cukinijos;
  • 1 svogūnas;
  • 250 gramų faršo;
  • pusė stiklinės ryžių;
  • druska, pipirai, kmynai, paprika pagal skonį;
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės;
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos;
  • 1 stiklinė vandens.

Gaminimas:

Nuplaukite cukinijas, nupjaukite galus iš abiejų pusių ir supjaustykite plonais griežinėliais – patogiausia tai daryti daržovių skustuku. Jei jo neturite, tiks aštrus, plonas peilis. Pabarstykite cukinijos riekeles druska. Taip cukinija taps sultingesnė ir minkštesnė, todėl bus lengviau susukti į ją mėsą. Palikite cukiniją 10 minučių pastovėti.

REKLAMA

mėsą

Tuo tarpu galite pradėti ruošti įdarą: faršą sudėkite į dubenį, sudėkite ryžius, smulkiai supjaustytus svogūnus ir prieskonius pagal skonį. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.

REKLAMA

Ant stalo sudėkite cukinijos griežinėlius, įdėkite šiek tiek įdaro ir susukite. Tuomet sudėkite suktinukus į gilią keptuvę. Atskirame dubenyje padarykite padažą iš grietinės, pomidorų pastos ir vandens. Kruopščiai sumaišykite viską iki vientisos masės ir švelniai supilkite į keptuvę, tada viską kartu troškinkite 40 minučių ant vidutinės ugnies. Patiekite su ryžiais, bulvių koše ar daržovių salotomis.

REKLAMA

mėsą

Vaizdo įrašas:

REKLAMA

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].