Jei norite ypatingo skonio deserto, būtinai išbandykite šį receptą!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 500 g braškių
  • 250 g sviestinių sausainių
  • 1 žiupsnelio druskos
  • 120 g lydyto sviesto
  • 300 ml plaktos grietinėlės
  • 300 g susmulkinto baltojo šokolado
  • 2 kiaušinių trynių
  • 1 arb. š. vanilės ekstrakto
  • 350 ml pieno
  • 1 valg. š. cukraus

Kaip gaminti?

Braškes nuplaukite ir supjaustykite.

REKLAMA

Sausainius sutrinkite elektriniu smulkintuvu. Sumaišykite su lydytu sviestu. Pasirinktoje pyrago formoje paskleiskite sausainių sluoksnį.

Išdėliokite braškių skilteles.

REKLAMA

Piene išmaišykite cukrų, druską, vanilę ir kiaušinių trynius.

REKLAMA

Maišydami virkite, kol gausite grietinėlės konsistencijos kremą. Atvėsinkite ir išplakite. Sumaišykite su plakta grietinėle.

REKLAMA

Gautą masę pilkite ant sausainių sluoksnio. Supilkite pusę kremo, išdėliokite braškių puseles, supilkite likusį kremą.

REKLAMA

Atvėsinkite šaldytuve.

Ištirpinkite baltąjį šokoladą, ir juo apliekite pyragą.

REKLAMA

Patiekite, kai šokolado sluoksnis sustings.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Pamokėlė vaizdo įraše:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].