Puikus nekepto sūrio pyrago receptas, pyragas paruošiamas labai greitai ir yra fantastiško skonio. Šią puikią idėją radome „YouTube“ kanale

REKLAMA

Jums reikės:

Pagrindui:

REKLAMA
  • 250 g sausainių
  • 140 g sviesto

Kremui:

  • 400 g kreminio sūrio arba maskarponės
  • 50 g cukraus pudros
  • 150 g baltojo šokolado
  • 300 g plakamos grietinėlės

Glajui:

REKLAMA

  • 250 g baltojo šokolado
  • 150 g plakamos grietinėlės

Taip pat reikės:

REKLAMA
  • 18 cm skersmens kepimo formos
  • Kepimo popieriaus

Gaminimo eiga:

Pasiruoškite reikiamus ingredientus.

REKLAMA

Sausainius sumalkite smulkintuvu.

REKLAMA

Sudėkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.

Paskleiskite sausainių masę į formą, išklotą kepimo popieriumi.

REKLAMA

Paruoškite kremą.

REKLAMA

Maskarponę išsukite su cukrumi.

Ištirpinkite baltąjį šokoladą.

REKLAMA

Įmaišykite maskarponę.

REKLAMA

Atskirame dubenyje suplakite grietinėlę.

Įmaišykite į maskarponę ir išplakite iki vientiso kremo.

REKLAMA

Paskirstykite ant sausainių pagrindo ir išlyginkite.

REKLAMA

Padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų

Paruoškite viršui skirtą glajų.

REKLAMA

Glajus:

REKLAMA

Baltąjį šokoladą ištirpinkite.

Pašildykite grietinėlę – ji turi būti šilta.

REKLAMA

Dabar sumaišykite ištirpintą šokoladą su grietinėle – išmaišykite ir supilkite ant deserto viršaus.

Galite papuošti sausainių trupiniais.

REKLAMA

Patiekite!

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Instrukcijos vaizdo įraše:

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].