Puikūs pusryčiai!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Iškepti blynai
  • Kumpis – 300 g
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Sūris – 200 g
  • Žalumynai pagal skonį
  • Aliejus – 25 g
  • Pienas – 300 ml
  • Miltai – 2 šaukštai
  • Juodieji pipirai – pagal skonį
  • Muskato riešutas
  • Druska pagal skonį

Paruošimas:

REKLAMA
  1. Kepkite smulkintą svogūną augaliniame aliejuje, įpilkite smulkiai supjaustyto kumpio ir žalumynų.
  2. Paruoškite padažą: sumaišykite pieną, sviestą, miltus, muskatą, pipirus ir druską.
  3. Ant blyno uždėkite svogūną ir kumpį, ant viršaus tarkuotą sūrį ir nedaug užpilkite paruošto padažo.
  4. Taip kartokite su kiekvienu blynu.
  5. Viršutinį blyną patepkite padažu ir pabarstykite sūriu.
  6. Užkepkite 180°C temperatūroje 15-20 minučių.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].