Jums reikės:

REKLAMA

500 g vištienos kepenėlių

5 kiaušinių

REKLAMA

3 morkų

2 svogūnų

REKLAMA

4 marinuotų agurkų

2 lydytų sūrių

REKLAMA

3 šaukštų augalinio aliejaus

Druskos

REKLAMA

Žolelių

Kaip gaminti?

REKLAMA

Nuplaukite vištienos kepenėles, virkite 20 minučių pasūdytame vandenyje (galite įdėti lauro lapelių ir juodųjų pipirų žirnelių).

Sutarkuokite virtus kiaušinius (trynius ir baltymus tarkuokite atskirai), lydytą sūrį, morkas ir agurkus.

REKLAMA

Apkepkite smulkintą svogūną.

Sluoksniuokite salotas (kiekvieną sluoksnį pertepkite majonezu).

REKLAMA

1 sluoksnis: pusė morkų ir svogūnų mišinio.

2 sluoksnis: pusė smulkintų kepenėlių.

REKLAMA

3 sluoksnis: marinuoti agurkai.

4 sluoksnis: pusė morkų ir svogūnų mišinio.

REKLAMA

5 sluoksnis: pusė smulkintų kepenėlių.

6 sluoksnis: tarkuotas lydytas sūris.

REKLAMA

7 sluoksnis: tarkuoti kiaušinių baltymai.

8 sluoksnis: tarkuoti kiaušinių tryniai.

Papuoškite salotas žolelėmis ir laikykite šaldytuve 2 valandas.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].