Jums reikės:

REKLAMA
  • 2 bulvių
  • 3 šaukštų majonezo
  • 200 g konservuoto tuno
  • 1 nedidelio svogūno
  • 100 g varškės sūrio
  • 1-2 kiaušinių
  • 1 morkos
  • Šviežių žolelių (papuošimui)

Kaip gaminti?

  1. Išvirkite ir susmulkinkite morkas ir bulves.
  2. Išvirkite kiaušinius, atskirai susmulkinkite baltymus ir trynius
  3. Susmulkinkite svogūną ir varškės sūrį.
  4. Sluoksniuokite salotas:
  5. 1 sluoksnis – bulvės, perteptos majonezu.
  6. 2 sluoksnis – smulkiai pjaustytas svogūnas (jį rekomenduojama iš anksto nuplikyti karštu vandeniu).
  7. 3 sluoksnis – konservuotas tunas.
  8. 4 sluoksnis – varškės sūris.
  9. 5 sluoksnis – smulkinti kiaušinių baltymai. Šį sluoksnį pertepkite majonezu.
  10. 6 sluoksnis – virtos morkos.
  11. Salotų viršų papuoškite smulkintais kiaušinių tryniais ir žolelėmis.
  12. Paruoštas salotas bent valandą palaikykite šaldytuve ir patiekite.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].