Slaptas bulvyčių receptas: kaip jas kepti, kad jos būtų itin traškios?

Bulvytės yra vienas mėgstamiausių patiekalų ne vienoje šeimoje ir ne tik vaikams! Jas nėra sunku pagaminti. Vis dėlto reikia žinoti keletą svarbių dalykų, kad bulvytės iškeptų tobulai. Tiesą sakant, jei į jas pridėsite grybų, jų skonis bus tik dar puikesnis! Todėl ir siūlome šį receptą.

REKLAMA

Sudėtis

  • 7 didelės bulvės
  • 1 svogūnas
  • 4 skiltelės česnako
  • 200 g grybų
  • druskos ir pipirų
  • aliejaus
  • miltų

Paruošimas

Kruopščiai nuplaukite ir nulupkite bulves. Jas supjaustykite, kaip norite. Tada svarbiausia – pabarstykite bulves sausais miltais ir gerai išmaišykite. Dėl miltų bulvytės nesubyrės.

REKLAMA

Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir sudėkite bulves. Skrudindamas taip pat galite pabarstyti truputį miltų.

Toliau supjaustykite grybus ir svogūną bei išspauskite česnaką. Sudėkite į kepamas bulves ir pagardinkite druska bei pipirais.

REKLAMA

Retkarčiais pamaišykite. Bulvytės nesuirs, nesutrupės, iš išorės turės traškią geltoną plutelę ir bus labai gardžios.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].