Skumbrė kitaip: pasakiškai gardus užkandis per šventes

Skumbrė puikiai tinka per šventes. Šis neįprastas žuvies ir pekininių kopūstų užkandis sužavės visus svečius!

REKLAMA

Ingredientai:

Bagetė (geriausiai tinka iš kvietinių miltų) – 200 gramų;

REKLAMA

Lengvai sūdyta skumbrė – 300 gramų;

REKLAMA

Pekininis kopūstas – 1 vienetas;

REKLAMA

Laimas – 1 vienetas;

REKLAMA

Svogūnas – 1 vienetas;

svogūnai

REKLAMA

Sviestas – 50 gramų;

REKLAMA

Prieskoniai, druska – pagal skonį.

druska

REKLAMA

Gaminimas:

Smulkiai supjaustykite kopūstus, palikite keletą lapų nepjaustytų. Supjaustykite bagetę ir sutepkite sviestu. Įkaitinkite keptuvę ir lengvai ją pakepinkite.

REKLAMA

Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais žiedais. Skumbrę supjaustykite į mažesnius gabalėlius.Salotų dubenėlio apačioje išdėliokite sveikus kopūstų lapus, tuomet dėkite skumbrę ir svogūnus. Po to įdėkite pakepintą bagetę ir susmulkintus kopūstus.

Skumbrė kepta orkaitėje

REKLAMA

Pašlakstykite laimo sultimis, įberkite druskos ir pipirų. Užkandį papuoškite savo nuožiūra. Skanaus!

pusryčiai

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].