Paruoškite šį skanų ir greitą užkandį iš sluoksniuotos tešlos pagal „YouTube“ kanalo receptą, jį galėsite greitai paruošti, netikėtai apsilankius svečiams. Idealiai tinka net kaip greita ir skani vakarienė!

Jums reikės:

  • 250 g sluoksniuotos tešlos
  • 100 g pomidorų padažo
  • 3 g raudonėlio
  • 100 g kieto sūrio
  • 50 g populiaraus saliamio
  • 50 g kumpio
  • 50 g aštraus saliamio
  • 30 g pomidorų padažo
  • 3 g raudonėlio
  • 20 g parmezano

Gaminimo eiga:

Sluoksniuotą tešlą galite pasiruošti patys arba naudokite pirktinę.

Iškočiokite (arba suformuokite) ploną stačiakampį.

Aptepkite pomidorų tyre, pabarstykite raudonėliu ir tarkuotu sūriu.

Sudėliokite saliamio dešrą, eilę kumpio, dar vieną eilę aštraus saliamio ir atsargiai susukite.

Galus užspauskite, sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Ant viršaus užtepkite pomidorų tyrės.

Pabarstykite raudonėliu, tarkuotu parmezanu.

Dėkite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 180°C temperatūroje apie 30 minučių.

Supjaustykite ir patiekite.

Linkime gero skonio!

Papildomas receptas

Jums reikės:

  • 350 g kumpio
  • 200 g tarkuoto sūrio
  • 150 g grietinėlės
  • 500 g sluoksniuotos tešlos
  • 1 kiaušinio aptepimui

Gaminimo eiga:

Sluoksniuotą tešlą iškočiokite arba atskirkite lakštus ir paruoškite mišinį iš smulkiai supjaustyto kumpio, tarkuoto sūrio ir grietinėlės mišinio.

Jį paskleiskite ant vieno iš lakštų krašto, atsargiai susukite ir sulenkite galus.

Dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite apie 20 minučių 200°C temperatūroje.

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Naujienos Tavo el. pašte

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].